It's very common

we just never talk
about it

It's very common

we just never talk
about it

Promo Package

2 box Like V + 1 box Pink Solution

Promo Package

2 box Pink Solution + 1 box Like V 

Promo Package

3 box Like V 

Promo Package

3 box Pink Solution

Our Product

Keremajaan Tiada Had Umur

ENCORE merupakan sebuah jenama di mana teknologi produknya dikembangkan di Perancis. Produk ini dibuat menggunakan bahan-bahan berasaskan ekstrak tumbuhan semula jadi, semua produk penjagaan intim ENCORE adalah boleh dimakan dan selamat digunakan ke atas jenis kulit sensitif. ENCORE berharap dapat menyelesaikan masalah wanita berkaitan bahagian peribadi wanita dengan pelbagai variasi produk penjagaan bahagian peribadi wanita yang mensasarkan masalah ginekologi yang dihadapi oleh wanita daripada pelbagai peringkat umur.

Membekukan sebuah detik,

reveals how rich reality truly is

Like V Essence Water

Air essence penjagaan intim wanita

ENCORE’s best seller. With French technology research and development, containing Bifada Ferment Lysate, the same powerful ingredient in Estee Lauder Advanced Night Repair Serum and Lancome’s Advanced Génifique Microbiome Serum which effectively inhibits bacteria and maintains intimate part pH value.

Pink Solution Moisturising Cream

Keremajaan wanita kepada kulit yang lebih merah jambu

Pesona wanita ,dimulakan dengan mengucapakn selamat tinggal kepada sejarah kelabu dan akan dilahirkan semula daripada bahagian dalam untuk kulit yang paling halus dan bahagian kulit peribadi. Ia berfungsi sebagai pelembab, menolak melanin dan menjana semula lapisan kulit yang baru.

Melembapkan

Solving dryness issues and Replenishes moisture to the vaginal walls, quick absorbing with moisturising effects.

Membaiki secara mendalam dan memberi kesan menegang

Restores skins’ elasticity, firmness, feel and repair the vaginal mucosa and removes the melanin deposits.

Nilai pH faraj yang seimbang

Repairs the pH of the vaginal microenvironment and creates a better environment for beneficial bacteria and removes odour, relieves itching, improves abnormal leucorrhea.

restore your youth

Improve dullness skin, mattify your skin, restore dull-looking, tired wrinkled face skin, improving your skin's appearance.

Jaminan Kualiti

Ketenangan dalam penggunaan dengan perakuan yang boleh dipercayai

Daripada penyelidikan dan pembangunan hingga pengeluaran,ENCORE telah memilih bahan mentah yang telah mendapat persetujuan oleh Organisasi Eropah, pensijilan ECOCERT COSMOS ORGANIC membuktikan bahawa bahan-bahan dalam produk ENCORE adalah semula jadi dan organic,dan juga membuktikan bahawa persekitaran pengeluaran bahan mentah juga mesti diambil daripada ladang organik.

Oleh kerana teknologi penyelidikan dan pembangunan dan pengeluaran tumbuhan tidak terdapat di Malaysia,produk ENCORE juga telah diperakui oleh Pentadbiran Makanan dan Dadah FDA Antarabangsa untuk kebenaran masuk ke Malaysia.

Sebagai sebuah jenama Malaysia, adalah sangat penting untuk mendapat pengiktirafan daripada Kementerian Kesihatan Malaysia dan Agensi Regulatori Farmasi Negara (NPRA).

ms_MYMalay